All systems operational


Via deze site houden wij onze klanten op de hoogte bij eventuele storingen en gepland onderhoud.

We zetten alles op alles om storingen te voorkomen. Zo is ons netwerk volledig redundant uitgevoerd. Helaas komen storingen in de keten wel eens voor. We doen in ieder geval wat in onze mogelijkheden ligt om deze zo snel mogelijk te (laten) verhelpen. Jammer genoeg hebben we geen directe invloed op alle storingen, behalve er open over zijn. Daarom informeren wij u op deze pagina zo transparant mogelijk over lopende en opgeloste storingen.

Resolved
Voiceworks storing telefonie

Started
18 - 02 - 2022 at 9:03 AM
Status
Resolved after 30 minutes
Affected
Enreach (voorheen Voiceworks)

Impact

Major outage
 • Resolved
  18 - 02 - 2022 at 9:33 AM

  Voiceworks meldt:

  Opgelost

  De oorzaak van de verstoring lag in het noodzakelijke preventieve terugdraaien van een onderhoud wat afgelopen nacht heeft plaatsgevonden. Tijdens onderzoek werd packetloss bij een nieuw onderdeel op het voice platform waargenomen zonder duidelijke oorzaak. Hierbij werden geen klachten waargenomen in de dienstverlening. Tijdens het onderzoek is besloten om het nieuwe onderdeel uit te sluiten door de eerdere configuratie weer actief te zetten. Hierbij is het onverwachte issue opgetreden.

 • Identified
  18 - 02 - 2022 at 9:08 AM

  We are continuing to work on a fix for this incident.

 • Investigating
  18 - 02 - 2022 at 9:03 AM

  Info van Voiceworks:

  Tussen 09:45 en 09:55 is er sprake geweest van een verstoring op het voice platform.Deze verstoring had betrekking op de bereikbaarheid en de mogelijkheid voor de opzet van een gesprek voor alle klanten in onze voice diensten. Onze engineers hebben de oorzaak van het probleem in onderzoek.

  Wij zullen u omstreeks 10:30 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring. Onze excuses voor het ongemak.